وردپرس

انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

در این مطلب، ما نشان خواهیم داد که انتقال یک سایت وردپرس انلاین روی هاست، به یک سرور محلی بدون هیچ گونه اختلالی چقدر ساده است. در این مطلب به بررسی نحوه انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست می‌پردازیم.

راه اندازی وردپرس در رایانه (لوکال هاست) برای یادگیری و آزمایش ایده آل است، در حالی که انتقال یک سایت زنده به یک سرور محلی به شما امکان می‌دهد با همان محتوا و تنظیمات بازی کنید.


چه مواقعی نیاز به انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست وجود دارد؟

اگر مدتی است که یک وب سایت وردپرسی را مدیریت می‌کنید، ممکن است علاقه مند به آزمایش مضامین یا افزونه های جدید باشید. با این حال، ایجاد تغییرات مستقیم در وب سایت زنده شما می‌تواند منجر به تجربه کاربری منفی شود.

برای جلوگیری از این امر، بسیاری از کاربران انتخاب می‌کنند که وب سایت وردپرس خود را برای اهداف آزمایشی روی یک سرور محلی کپی کنند. این به آنها اجازه می‌دهد تا به طور کامل تم ها و پلاگین های جدید را بدون خطر اختلال در سایت زنده خود راه اندازی و آزمایش کنند.

انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست
انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

برخی از کاربران نیز از این روش برای تمرین و بهبود مهارت های وردپرس و کدنویسی خود با استفاده از داده های واقعی سایت استفاده می‌کنند.

در حالی که آزمایش تغییرات با محتوای ساختگی در وردپرس امکان پذیر است، کار با داده های واقعی سایت نمایش دقیق تری از تأثیر این تغییرات بر وب سایت زنده شما ارائه می‌دهد.


اقدامات اولیه برای انتقال یک سایت محلی به سرور محلی

در مرحله اول، مهم است که همیشه یک نسخه پشتیبان از وب سایت وردپرس خود داشته باشید. افزونه های بک آپ گیری وردپرس بسیار خوبی برای این منظور وجود دارد.

در مرحله بعد، باید یک محیط سرور محلی را در رایانه خود راه اندازی کنید. برای ویندوز می‌توانید از WAMP استفاده کنید و برای مک MAMP توصیه می‌شود. پس از راه اندازی محیط، می‌توانید با استفاده از phpMyAdmin یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید.

برای دسترسی به phpMyAdmin کافی است آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:

http://localhost/phpmyadmin/

http://localhost:8080/phpmyadmin/

هنگامی که وارد phpMyAdmin شدید، به تب ‘Databases’ بروید و یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید. این پایگاه داده بعداً برای انتقال داده های سایت زنده شما استفاده خواهد شد.

ایجاد دیتابیس
ایجاد دیتابیس

اکنون آماده انتقال سایت زنده وردپرس خود به سرور محلی هستید.


روش 1. انتقال وردپرس زنده به لوکال هاست با افزونه

به شدت توصیه می‌شود که همه کاربران از افزونه Duplicator استفاده کنند زیرا روش ساده تری است. برای شروع، ابتدا افزونه Duplicator را نصب و فعال کنید.

با Duplicator، ایجاد یک بسته تکراری از وب سایت شما ساده است. این ابزار می‌تواند برای جابجایی سایت وردپرس شما یا به عنوان یک افزونه پشتیبان استفاده شود.

پس از فعال شدن، یک آیتم منوی جدید “Duplicator” را در نوار کناری مدیریت وردپرس خود خواهید دید. با کلیک بر روی آن به صفحه بسته های داخل افزونه می‌روید.

newpackage
newpackage

به منظور ایجاد یک بسته جدید، بر روی دکمه “create new package” کلیک کنید. Duplicator ویزارد بسته را راه‌اندازی می‌کند و برای ادامه، از شما می‌خواهد دکمه «next» را انتخاب کنید.

setup wizard
setup wizard

پس از اسکن وب سایت شما و انجام بررسی پس زمینه، افزونه خلاصه ای از نتایج را ارائه می‌دهد. اگر همه چیز رضایت بخش به نظر می‌رسد، برای ادامه روی دکمه “Build” کلیک کنید.

اسکن duplicator
اسکن duplicator

ابزار Duplicator اکنون برای تولید بسته وب سایت شما آماده است. پس از تکمیل فرآیند، یک فایل فشرده بایگانی با تمام داده های وب سایت خود و همچنین یک فایل نصب کننده دریافت خواهید کرد.

هر دوی این فایل ها باید در کامپیوتر شما دانلود شوند.

دانلود فایلهای پکیج
دانلود فایلهای پکیج

اکنون می‌توانید پکیج کردن و نصب این فایل‌ها را روی سرور محلی خود شروع کنید.

برای شروع، باید یک دایرکتوری جدید در پوشه root سرور محلی خود ایجاد کنید. این دایرکتوری جایی است که سرور محلی شما تمام وب سایت ها را در خود جای می‌دهد.

به عنوان مثال، اگر از MAMP استفاده می‌کنید، دایرکتوری معمولاً در پوشه /Applications/MAMP/htdocs/ قرار می‌گیرد. ولی اگر از WAMP استفاده می‌کنید، احتمالاً در پوشه C:\wamp\www\ خواهد بود.

در این دایرکتوری، می‌توانید برای هر وب سایتی که می‌خواهید روی سرور محلی خود وارد یا توسعه دهید، پوشه های جداگانه ایجاد کنید.

website folder
website folder

در مرحله بعد، پوشه تعیین شده برای وب سایت محلی خود را باز کنید و فایل فشرده بایگانی شده و اسکریپت نصب را که قبلا دانلود شده است، کپی و جایگذاری کنید.

پیست کردن فایل
پیست کردن فایل

برای شروع فرآیند نصب، اسکریپت installer.php را در مرورگر وب خود باز کنید.

به عنوان مثال، اگر هر دو فایل در پوشه /mylocalsite/ قرار دارند، می‌توانید با مراجعه به http://localhost/mylocalsite/installer.php در مرورگر خود به آنها دسترسی داشته باشید.

پس از انجام این کار، اسکریپت نصب Duplicator به شما نمایش داده می‌شود.

صفحه نصب
صفحه نصب

برای ادامه روی دکمه Next کلیک کنید. سپس Duplicator فایل فشرده بایگانی را استخراج می‌کند و از شما می‌خواهد که اطلاعات پایگاه داده را برای سایت محلی خود وارد کنید، که باید از قبل ایجاد کرده باشید.

اطلاعات دیتابیس در duplicator
اطلاعات دیتابیس در duplicator

نام سرور پیش فرض معمولا localhost و نام کاربری پیش فرض root است.

معمولا، رمز عبور کاربر روت در سرور محلی شما تنظیم نشده است، بنابراین ممکن است آن قسمت را خالی بگذارید. در پایین صفحه، دکمه «Test Database» را پیدا خواهید کرد که می‌تواند برای تأیید صحت اطلاعات پایگاه داده خود استفاده شود.
تست اتصال دیتابیس
تست اتصال دیتابیس

اگر همه چیز مطابق انتظار ظاهر شد، لطفاً با کلیک کردن روی دکمه “next” برای پیشرفت ادامه دهید.

ابزار Duplicator در حال حاضر در حال وارد کردن پایگاه داده وردپرس شما است. پس از این، از شما خواسته می‌شود تا اطلاعات شناسایی شده به طور خودکار برای وب سایت جدید را بررسی کنید.

اطلاعات سایت
اطلاعات سایت

پس از انجام تنظیمات، Duplicator از شما می‌خواهد که با کلیک بر روی دکمه ارائه شده وارد سایت محلی خود شوید. از اعتبارنامه های وردپرس موجود خود استفاده کنید که در سایت زنده شما نیز استفاده می‌شود.

مرحله آخر
مرحله آخر

تمام شد، شما با موفقیت سایت فعال خود را به لوکال هاست منتقل کردید.


2. روش 2 : انتقال دستی وردپرس از هاست به لوکال هاست

اگر افزونه به درستی کار نکند، می‌توانید سایت زنده خود را به صورت دستی به لوکال هاست منتقل کنید. مرحله اول این است که از هاست وردپرس خود بکاپ بگیرید.

مرحله 1: پایگاه داده وردپرس سایت زنده خود را export کنید.

برای export پایگاه داده سایت زنده خود، به داشبورد cPanel خود دسترسی پیدا کرده و phpMyAdmin را انتخاب کنید.

phpmyadmin
phpmyadmin

برای اکسپورت دیتابیس در phpMyAdmin ابتدا پایگاه داده مورد نظر را انتخاب کرده و سپس بر روی تب export واقع در بالای صفحه کلیک کنید.

اکسپرت دیتابیس
اکسپرت دیتابیس

phpMyAdmin از شما می‌خواهد که یک روش اکسپرت سریع یا سفارشی را انتخاب کنید. پیشنهاد می‌کنیم روش سفارشی را انتخاب کنید و فرمت zip را به عنوان روش فشرده سازی انتخاب کنید.

در برخی موارد، افزونه های وردپرس می‌توانند جداول اضافی را در پایگاه داده شما ایجاد کنند. اگر دیگر از آن افزونه خاص استفاده نمی‌کنید، روش سفارشی به شما امکان می‌دهد این جداول را حذف کنید.

گزینه های باقیمانده را بدون تغییر نگه دارید و دکمه Go را فشار دهید تا نسخه پشتیبان پایگاه داده خود را در قالب zip بازیابی کنید.

خروجی گرفتن از دیتابیس
خروجی گرفتن از دیتابیس

PhpMyAdmin اکنون فایل پایگاه داده شما را دانلود می‌کند.

مرحله 2. تمام فایل های وردپرس خود را دانلود کنید

پس از اتصال به سایت وردپرس خود با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP، مرحله بعدی این است که تمام فایل های وردپرس خود را با انتخاب آنها و انتقال آنها به رایانه خود دانلود کنید.

دانلود فایل
دانلود فایل

مرحله 3. فایل های وردپرس و پدیتابیس را به لوکال هاست وارد کنید

هنگامی که فایل های وردپرس خود را دانلود کردید، گام بعدی این است که یک پوشه در سرور محلی خود ایجاد کنید که در آن سایت محلی را وارد کنید.

برای کاربران WAMP، این شامل ایجاد یک پوشه در دایرکتوری C:\wamp\www\ است. از طرف دیگر، کاربران MAMP باید یک پوشه در پوشه /Applications/MAMP/htdocs/ ایجاد کنند.

پس از ایجاد پوشه، به سادگی فایل های وردپرس خود را به آن منتقل کنید.

اکنون زمان آن رسیده که پایگاه داده وردپرس خود را وارد کنید. phpMyAdmin را در سرور محلی خود با رفتن به http://localhost/phpmyadmin/ باز کنید

پایگاه داده ای را که قبلا ایجاد کرده اید انتخاب کنید و سپس روی تب Import در بالا کلیک کنید.

ایمپورت دیتابیس
ایمپورت دیتابیس

برای شروع، فایل صادرات پایگاه داده را که در مرحله اولیه دانلود کرده اید، با کلیک بر روی دکمه «انتخاب فایل» انتخاب و آپلود کنید. سپس، با کلیک بر روی دکمه “برو” واقع در پایین صفحه ادامه دهید.

PhpMyAdmin به طور خودکار پایگاه داده وردپرس شما را از حالت فشرده خارج کرده و برای شما وارد می‌کند.

اکنون که پایگاه داده شما با موفقیت راه اندازی شده است، مهم است که URL های موجود در پایگاه داده وردپرس را به روز کنید تا سایت زنده شما را منعکس کند. این را می‌توان با اجرای یک پرس و جوی SQL در phpMyAdmin انجام داد.

مطمئن شوید که دیتابیس سایت محلی خود را انتخاب کرده و سپس بر روی ‘SQL’ کلیک کنید.

updateurlssql
updateurlssql

کد نشان داده شده در صفحه SQL phpMyAdmin را کپی و پیست کنید، مطمئن شوید که “example.com” را با URL سایت زنده و “http://localhost/mylocalsite” را با URL سرور محلی سایت خود جایگزین کنید.

UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'https://www.example.com', 'http://localhost/mylocalsite') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl';
 
UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'https://www.example.com', 'http://localhost/mylocalsite');
 
UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'https://www.example.com','http://localhost/mylocalsite');

این کوئری جایگزین ارجاع به URL سایت زنده از پایگاه داده می‌شود و آن را با URL localhost جایگزین می‌کند.

مرحله 4. فایل wp-config.php را ویرایش کنید

برای تکمیل فرآیند، باید تغییراتی در فایل wp-config.php در سایت محلی خود ایجاد کنید. این فایل حاوی تنظیمات مهم وردپرس مانند اطلاعات اتصال به پایگاه داده است.

به دایرکتوری که وردپرس روی سرور محلی شما نصب شده است بروید و سپس فایل wp-config.php را با استفاده از یک ویرایشگر متنی مانند Notepad باز کنید.

نام پایگاه داده را در فایل پیدا کنید و آن را با نامی که در phpMyAdmin در لوکال هاست خود ایجاد کرده اید جایگزین کنید.

در مرحله بعد، نام کاربری پایگاه داده را در فایل پیدا کنید و آن را با نام کاربری محلی MySQL که معمولاً root است جایگزین کنید. اگر رمز عبوری برای root کاربر MySQL در لوکال هاست خود دارید، آن را در اینجا وارد کنید. اگر رمز عبور تنظیم نشده است، آن را خالی بگذارید.

تغییراتی را که در فایل ایجاد کرده اید ذخیره کنید.

/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'database_name_here');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'username_here');
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'password_here');

برای دسترسی به سایت محلی خود در یک مرورگر وب، کافی است URL زیر را وارد کنید:

http://localhost/mylocalsite/

مطمئن شوید که “mylocalsite” را با نام پوشه ای که فایل های وردپرس خود را در آن کپی کرده اید جایگزین کنید. سایت وردپرس شما اکنون با موفقیت در سرور محلی شما کپی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا