چه زمانی باید هاست خود را تغییر دهیم؟ اغلب، افرادی که از سرویس میزبانی فعلی وردپرس خود ناراضی هستند، مطمئن نیستند که بهترین زمان برای تغییر هاست است. در این مطلب به بررسی اینکه چه زمانی باید هاست وردپرس خود را تغییر دهید میپردازیم.
مسائلی مانند پشتیبانی ضعیف مشتری، کندی سرورها و زمان آپدیت نامناسب از دلایل فکر کردن به تغییر هاست هستند . علاوه بر این، برخی از وب سایت ها ممکن است از قابلیت های میزبانی خود فراتر رفته باشند و به راه حل قوی تری نیاز داشته باشند.
این مطلب به تشریح شاخصهای اولیه برای ارزیابی هنگام تصمیمگیری در مورد اینکه آیا زمان انتقال به یک ارائهدهنده میزبانی وب جدید فرا رسیده است، میپردازد.
غلبه بر ترس از تغییر هاستینگ
بسیاری از مبتدیان به دلیل دانش فنی مورد نیاز برای جابجایی وب سایت بدون دردسر، در تغییر هاستینگ خود مردد هستند. با این حال، برای کسانی که تا حدودی با فناوری آشنا هستند، دنبال کردن یک آموزش در مورد انتقال وردپرس به یک هاست جدید میتواند یک گزینه مناسب باشد.
علیرغم اینکه نیازی به کدنویسی نیست، این فرآیند همچنان میتواند برای کاربران مبتدی نگران کننده باشد.
خوشبختانه، بسیاری از شرکت های پیشرو میزبانی وردپرس، خدمات انتقال سایت را بدون هزینه اضافی ارائه میدهند. در حالی که قیمت ممکن است بسته به اندازه وب سایت شما متفاوت باشد، در بیشتر موارد، این خدمات رایگان است. در برخی موارد، ممکن است هزینه اسمی اعمال شود، اما معمولاً در صورت درخواست در دسترس است.
اکنون که چشم انداز تغییر هاست کمتر دلهره آور است، ارزش بررسی مزایای تعویض ارائه دهندگان را دارد.
1. داون شدن مکرر و غیر منتظره سایت
داون شدن سایت (بالا نیامدن سایت) میتواند تأثیر منفی بر اعتبار وب سایت داشته باشد و بر رتبه بندی سئو، ترافیک و موارد دیگر تأثیر بگذارد. هیچ کس نمیخواهد از سایتی بازدید کند که بیشتر اوقات در دسترس نیست.
اگر سایت شما دچار خرابی مکرر میشود، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به یک ارائه دهنده هاست (هاستینگ) قابل اطمینان تر مانند پارس وی دی اس تغییر دهید. نظارت 24/7 سایت میتواند دشوار باشد، بنابراین استفاده از سرویس نظارتی مانند Uptime Robot میتواند به ردیابی رایگان آپتایم سایت شما کمک کند.
Uptime به زمانی اشاره دارد که سیستم سرور شما آنلاین است، در حالی که داون تایم زمانی رخ میدهد که سرور شما دسترسی نداشته باشد. سرویسهای نظارتی مانند Uptime Robot میتوانند هنگام از کار افتادن وبسایت به شما هشدار دهند و به شما امکان جمعآوری دادهها و تصمیمگیری آگاهانه در مورد ارائهدهنده هاست خود را میدهند.
اگر متوجه خرابی مکرر میشوید، بهتر است برای اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی ارائه دهنده هاست (هاستینگ) خود تماس بگیرید. اگر آنها قادر به ارائه پاسخ های رضایت بخش نیستند، ممکن است زمان آن رسیده باشد که وب سایت خود را به یک ارائه دهنده هاست مطمئن تر منتقل کنید.
2. خطای Error Establishing Database Connection
یکی دیگر از دلایل احتمالی این خطاها میتواند این باشد که ارائه دهنده هاست شما سرور پایگاه داده را بیش از حد شلوغ کرده است که منجر به مشکلات و خطاهای عملکردی میشود.
در هر صورت، توصیه میشود برای کمک با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید. آنها ممکن است بتوانند پایگاه داده شما را به سرور دیگری منتقل کنند یا راهنمایی هایی در مورد نحوه به حداقل رساندن درخواست های پایگاه داده ارائه دهند.
اگر میزبان فعلی شما قادر به حل این مشکل نیست، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به ارائه دهنده دیگری که بهتر میتواند نیازهای شما را برآورده کند تغییر دهید.
3. خطای Internal Server Errors
خطای سرور داخلی یک مسئله رایج و خسته کننده در وردپرس است که پیام خطا اغلب راهنمایی کمی برای حل آن ارائه میدهد.
اگر متوجه شدید که این خطاها اغلب در سایت شما رخ میدهد، این یک علامت هشدار است. تغییر هاست به یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس را در نظر بگیرید که نحوه پیکربندی صحیح سرورها را برای وردپرس میداند.
4. ارور Site Suspension
بسیاری از ارائه دهندگان میزبانی وب این اختیار را دارند که وب سایت شما را حذف کنند، به خصوص اگر فعالیت غیرقانونی شناسایی شود. با این حال، برخی از شرکتهای میزبان میتوانند بدون اخطار حسابهای خود را به دلایلی مانند فراتر رفتن از محدودیتهای استفاده، تعلیق کنند.
برای ارائه دهنده هاست شما مهم است که برای وب سایت شما ارزش قائل شود زیرا حضور آنلاین خود را به آنها واگذار میکنید. اگر سایت شما بدون اطلاع قبلی به حالت تعلیق درآمده است، رسیدگی به این مشکل با شرکت بسیار مهم است. اگر حل نشد، ممکن است لازم باشد یک ارائه دهنده هاست جدید پیدا کنید که مراقبت از مشتری را در اولویت قرار دهد.
علاوه بر این، حفظ پشتیبانگیری ضروری است زیرا برخی از شرکتهای میزبان ممکن است دادههای شما را در صورت بروز اختلاف، مخفی کنند.
5. خدمات پشتیبانی مشتری ضعیف
بسیار بعید است که یک ارائه دهنده میزبانی با سابقه خدمات مشتری بی عیب و نقص پیدا کنید. تقریباً غیرممکن است که همه را راضی کنند، به خصوص با توجه به اینکه فقط ناراضی ترین مشتریان تمایل دارند برای خدمات میزبانی وب نظر بگذارند.
همانطور که گفته شد، خدمات موثر به مشتریان نقش حیاتی در کیفیت خدمات میزبانی وب دارد. مهم است که در نظر بگیرید که آیا کارکنان پشتیبانی به سرعت پاسخ میدهند، آگاه هستند و کمک مفیدی ارائه میدهند.
در برخی موارد، ارائه دهندگان میزبانی ممکن است از ارائه پشتیبانی برای وردپرس خودداری کنند، زیرا خط مشی پشتیبانی آنها مسائل نرم افزاری را پوشش نمیدهد. اگر پشتیبانی رضایت بخشی دریافت نمیکنید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به یک ارائه دهنده میزبانی دیگر تغییر دهید.
6. سرعت لود پایین سایت
داشتن یک وب سایت سریع برای یک تجربه کاربری مثبت ضروری است و میتواند بر رتبه بندی جستجو و ترافیک شما تأثیر بگذارد. زمان بارگذاری کند اغلب به دلیل بارگذاری بیش از حد درخواست ها یا کاربران روی سرور ایجاد میشود. ارائه دهنده هاست شما میتواند در شناسایی مشکل و انجام تنظیمات لازم کمک کند.
اگر مشکل در نتیجه درخواست های زیاد باشد، معمولاً میتوان با ایجاد تغییراتی مانند حذف افزونه ها یا بهینه سازی بیشتر سرور، آن را حل کرد. با این حال، اگر مشکل به دلیل حجم بالای کاربران باشد، ممکن است نیاز به ارتقاء پلن هاست خود داشته باشید.
پیروی از راهنمای عملکرد و سرعت وردپرس ما میتواند به بهینه سازی وب سایت شما کمک کند. با این حال، اگر ترافیک قابل توجهی را تجربه میکنید، ارتقای برنامه میزبانی شما باید در اولویت باشد.
7. نیاز به ارتقا پلن میزبانی وب
اگر وب سایت خود را برای مدت طولانی راه اندازی کرده اید، این امکان وجود دارد که پلن میزبانی شما دیگر برای نیازهای شما کافی نباشد.
هنگامی که از یک سرویس میزبانی اشتراکی استفاده میکنید، وب سایت شما منابع سرور را با سایت های متعدد دیگری به اشتراک میگذارد. علیرغم تلاشهای شما برای مدیریت منابع خود از طریق کش و CDN، هیچ تأثیری بر نحوه استفاده سایتهای دیگر از منابع مشترک ندارید.
اگر وب سایت شما به طور قابل توجهی فعال تر از سایرین در همان سرور باشد، میتواند عملکرد سایت های دیگر را کاهش دهد. بسیاری از ارائه دهندگان هاست اشتراکی ممکن است منابع شما را به طور غیر منتظره کاهش دهند.
اگر به دلیل مشکلات میزبانی، زمان بارگذاری کند و درخواست های پشتیبانی مکرر را تجربه میکنید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به یک ارائه دهنده هاست مناسب تر ارتقا دهید.