ارائه دهنده هاست شما در مورد ارتقاء به نسخه جدید PHP به شما اطلاع داده است و در مورد پیامدهای آن برای وب سایت خود مطمئن نیستید، در اینجا چیزی است که باید بدانید.
PHP زبان برنامه نویسی است که وردپرس بر روی آن ساخته شده است. در سمت سرور عمل میکند و صفحات وردپرس را به صورت پویا در سرور میزبانی وب شما ایجاد میکند.
در این راهنما، اثرات به روز رسانی PHP از ارائه دهنده هاست شما بر روی سایت های وردپرسی شما را بیان میکنیم. علاوه بر این، مراحلی را که میتوانید برای جلوگیری از هرگونه درگیری یا وقفه در وبسایت خود بردارید، پوشش خواهیم داد.
وردپرس و آپدیت php
وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی متن باز PHP ساخته شده است. در حال حاضر، وردپرس به حداقل نسخه PHP 7.4 نیاز دارد که آخرین نسخه پایدار آن 8.2.12 است.
بسیاری از شرکتهای هاستینگ، بر روی سرویس های هاست اشتراکی خود PHP نسخه 7.4 یا بالاتر را ارائه میدهند و شما به راحتی میتوانید نسخه PHP را از طریق کنترل پنل هاست خود مدیریت کنید.
برای بررسی نسخه PHP وب سایت خود، به Tools » Site Health بروید و به تب ‘Info’ بروید.
سپس، به پایین اسکرول کنید و روی تب ‘Server’ کلیک کنید تا آن را باز کنید. این برگه جزئیات مهم سرور مانند نسخه PHP در حال استفاده را نشان میدهد.
چرا هاستینگها از آخرین نسخه PHP به عنوان پیش فرض استفاده نمیکنند
عدم استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین نسخه های PHP به عنوان گزینه پیش فرض برای ارائه دهندگان میزبانی وب میتواند به عوامل مختلفی نسبت داده شود. یکی از دلایل اصلی این است که نسخه های جدیدتر امکان ایجاد اختلال در برنامه های کاربردی PHP مانند وردپرس را دارند.
با وجود این، هدف ارائه دهندگان هاست ایجاد تعادل بین به روز ماندن و اطمینان از سازگاری است. در حال حاضر، PHP 7.4.+ حداقل مورد نیاز است، به طور کلی PHP 8.0+ توصیه میشود.
در حالی که بهروزرسانیهای PHP از میزبانهای وب عموماً انتظار میرود بدون مشکل اجرا شوند، خطر مواجه شدن با مشکلات نیز وجود دارد. موفقیت بهروزرسانی تا حد زیادی به نحوه پیکربندی سرورهای میزبان بستگی دارد.
برای یک تجربه یکپارچه، توصیه میشود که کاربران خدمات میزبانی معتبر وردپرس را با مهندسان مجرب مدیریت سرورها انتخاب کنند.
انتخاب یک میزبان وب نامعتبر برای سایت وردپرس شما ممکن است منجر به خرابی غیرمنتظره در طول یا پس از بهروزرسانی شود و گزینههای محدودی به جز انتقال به یک میزبان مطمئنتر برای شما باقی بگذارد.
اقدامات لازم در هنگام آپدیت php هاستینگ
اگر ارائه دهنده هاست شما نسخه PHP خود را به روز میکند، احتمالاً این کار را برای بهبود امنیت و عملکرد وب سایت مشتریان خود انجام میدهد. در حالی که آنها اقداماتی را برای اطمینان از انتقال آرام انجام خواهند داد، مهم است که فعال بوده و برای هر گونه مشکل احتمالی آماده شود.
اعلانی که دریافت کردهاید به شما این فرصت را میدهد که در جریان باشید و وبسایت خود را برای هرگونه ناهنجاری کنترل کنید.
اگرچه بعید است که به روز رسانی باعث ایجاد اختلالات اساسی شود، اما همیشه خوب است که آماده باشید. در اینجا چند مرحله وجود دارد که میتوانید برای آماده شدن برای به روز رسانی انجام دهید.
1. گرفتن بکاپ منظم از سایت
توصیه میشود به طور منظم از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا از از دست رفتن داده ها یا مشکلات امنیتی جلوگیری کنید.
اگر سیستم پشتیبان گیری خودکار ندارید، از یک پلاگین پشتیبان قابل اعتماد وردپرس مانند Duplicator استفاده کنید. این افزونه به شما امکان میدهد تا پشتیبانگیری را برنامهریزی کنید و بهطور ایمن آنها را در سرویسهای ابری مانند Dropbox یا Google Drive ذخیره کنید.
ضمناً نسخه رایگان Duplicator وجود دارد که میتوانید برای شروع از آن استفاده کنید.
همچنین میتوانید به صورت دستی از پایگاه داده وردپرس نسخه پشتیبان تهیه کنید و تمامی فایل های وب سایت خود را با استفاده از FTP دانلود کنید.
2. نصب کردن به روز رسانی های وردپرس
پس از پشتیبانگیری از وبسایت خود، قدم بعدی این است که مطمئن شوید که از جدیدترین نسخه وردپرس استفاده میکنید.
همچنین باید افزونه ها و قالبهای خود را به روز کنید. با رفتن به صفحه Updates و نصب هر به روز رسانی موجود میتوانید این کار را به راحتی انجام دهید.
مهم است که مرتباً بهروزرسانیهای وردپرس و همچنین بهروزرسانیهای افزونههای محبوب را بررسی کنید. در حالی که بیشتر بهروزرسانیهای وردپرس و افزونههای محبوب تحت تأثیر بهروزرسانیهای PHP قرار نمیگیرند، برخی از افزونهها ممکن است از کار بیفتند.
اگر افزونهای در سایت شما پس از بهروزرسانی PHP از کار افتاد، برای پشتیبانی با نویسنده افزونه تماس بگیرید یا راهحلی جایگزین پیدا کنید.
اگر آپدیت PHP باعث خرابی وردپرس شد…
بعید است که به روز رسانی PHP سایت وردپرس شما را خراب کند، اما ممکن است مشکلاتی از کد معیوب در افزونه ها یا قالب ها ایجاد شود.
برای عیبیابی، همه افزونهها را غیرفعال کنید و قبل از تماس با میزبان وب خود برای پشتیبانی، به یک موضوع پیشفرض بروید. اگر نتوانستند مشکل را حل کنند، یک نسخه جدید از وردپرس را نصب کنید و سایت خود را از پشتیبان بازیابی کنید.
اگر مشکلات همچنان ادامه داشت، ممکن است زمان آن رسیده باشد که هاست وردپرس خود را تغییر دهید. هدف این راهنما کمک به درک تاثیر بهروزرسانیهای PHP بر روی سایت وردپرس است و نکاتی برای حفظ سلامت و امنیت سایت ارائه میدهد.
جمع بندی
اگر یک وب سایت وردپرس دارید، باید بدانید به روز رسانی PHP توسط هاستینگ شما چگونه میتواند بر سایت شما تأثیر بگذارد. PHP یک زبان برنامه نویسی است که برای تقویت وردپرس استفاده میشود و به روز رسانی منظم برای امنیت، عملکرد و سازگاری با آخرین ویژگی ها ضروری است.
میزبانهای وب معمولاً نسخه PHP را که روی سرورهایشان اجرا میشود مدیریت میکنند و ممکن است بدون اطلاع شما بهطور خودکار نسخه PHP را بهروزرسانی یا تغییر دهند.
این گاهی اوقات میتواند باعث مشکلات سازگاری با سایت وردپرس شما شود، به خصوص اگر از تم ها یا افزونه های قدیمی استفاده میکنید که با نسخه جدید PHP سازگار نیستند.
باید در خصوص به روز رسانی PHP توسط میزبان وب خود مطلع باشید و به طور منظم سایت، تم ها و افزونه های وردپرس خود را به روز کنید تا از سازگاری اطمینان حاصل کنید. همچنین میتوانید با میزبان وب خود بررسی کنید تا ببینید آیا آنها ابزار یا منابعی را برای کمک به ارزیابی تأثیر به روز رسانی PHP بر روی سایت خود و انجام هرگونه تنظیمات لازم ارائه میدهند.
با فعال ماندن و آگاه بودن در مورد بهروزرسانیهای PHP، میتوانید اطمینان حاصل کنید که سایت وردپرس شما به کار خود روان و ایمن ادامه میدهد.