همانطور که اطلاع دارید در اکثر هاستینگ های معتبر، ابزارهای نصب کننده خودکار مثل MOJO و Softaculous و غیره وجود دارد که با چند کلیک ساده و در چند مرحله آسان میتوانید وردپرس را نصب کنید. با این حال ممکن است به دلیل در دسترس نبودن این ابزارها یا میل شخصی خودتان برای نصب وردپرس در سیپنل، بخواهید وردپرس را خودتان بصورت دستی در سیپنل نصب کنید.
در این مطلب، مرحله به مرحله برای نصب وردپرس پیش خواهیم رفت و در 8 مرحله آموزش نصب وردپرس در سی پنل را توضیح میهیم. با ما همراه باشید.
مرحله 1: آخرین نسخه وردپرس را از مخزن سایت رسمی وردپرس به آدرس WordPress.org دانلود کنید.
مرحله 2: فایل دانلود شده را در سی پنل آپلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید.
ما اینجا فرض میکنیم که هاست وردپرس و دامین تهیه کردهاید و دامین را روی هاست ست کردهاید و به سی پنل سایت دسترسی دارید. پس وارد سی پنل شوید.
در سی پنل، وارد بخش File Manager شوید و وارد دایرکتوری home/yourserverhere/public_html/ شوید.
در بالای صفحه گزینه Upload را کلیک کند و فایل فشرده را آپلود کنید.
فایل فشرده وردپرس را انتخاب کنید تا آپلود شود.
پس از اتمام آپلود فایل، یک فایل بنام wordpress.zip را خواهید دید، روی فایل راست کلیک کنید و گزینه Extract را کلیک کنید تا فایل از حالت فشرده خارج شود.
در منوی بالای وردپرس روی Realod کلیک کنید تا فایل منیجر رفرش شود و مشاهده کنید که فایلها از حالت فشرده خارج شده اند و در یک پوشه جدید کپی شده اند.
حالا میتوانید فایل فشرده را از سی پنل حذف کنید تا سی پنل شما تمیز و بدون فایل اضافی حفظ شود.
مرحله 3: فایلهای وردپرس را به دایرکتوری روت منتقل کنید
با وارد شدن به پوشه wordpress تمام پوشهها و فایلهای وردپرس را مشاهده خواهید کرد. از تولبار بالا سی پنل، گزینه sellect all را بزنید تا تمام فایلها و پوشه های وردپرس بصورت هایلایت در آیند.
سپس از تولبار سی پنل، گزینه move file را بزنید. یک پنجره پاپ آپ باز میشود که یک لینک درون آن وجود دارد.
از این لینک“/public_html/yourdirectoryname/wordpress”. بخش “/wordpress” را حذف کنید و بر روی move file(s) کلیک کنید. تمام فایلهای وردپرس به یک دایرکتوری بالاتر یعنی پوشه public_html منتقل میشوند.
با کلیک روی Up One Level در تولبار سی پنل میتوانید فایلهای وردپرس را مشاهده کنید.
مرحله 4: یک دیتابیس و یک یوزر دیتابیس ایجاد کنید.
تا اینجا مراحل اولیه نصب وردپرس انجام شد. حالا باید یک دیتابیس ایجاد کنیم که دادههای وردپرس در آن ذخیره شود. برای اینکار بر روی گزینه MySQL Database Wizard در داشبورد سی پنل کلیک کنید.
با گزینه Database Wizard میتوانید به آسانی یک دیتابیس جدید ایجاد کنید. نام پایگاه داده شامل یک زیرخط و بعد از آن یک فاصله خالی برای پرکردن نام انتخابی دیتابیس توسط شما میباشد. چیزی شبیه به این: “yourserver_blankarea“
در ناحیه خالی که با فلش در عکس زیر مشخص شده است، نام دیتابیس انتخابی خود را وارد کنید. و آن را جهت استفاده در مراحل بعدی، حتماً در یک جای مطمئن ذخیره کنید.
نام دیتابیس حداقل باید شامل 3 کاراکتر و فقط باید شامل حروف و عدد باشد و نباید از کاراکترهای ویژه مثل + یا * و / استفاده کنید.
پس از پر کردن بخش نام دیتابیس روی دکمه “next step” کلیک کنید.
در این مرحله از شما خواسته میشود که یک یوزر برای دسترسی به دیتابیس انتخاب کنید. اینجا هم مثل بخش قبل، یک پسوند وجود دارد ک بعد از آن یک زیرخط وجود دارد و پس از آن یم جای خالی برای نوشتن یوزر مورد نظرتان مثل همچین فرمتی: “yourserver_username“
حالا باید یک رمز عبور برای یوزرنیم انتخاب کنید. برای داشتن یک رمزعبور قوی که از نظر امنیتی مطمئن باشد روی دکمه “Password Generator” کلیک کنید تا یک رمز عبور پیچیده و قوی بصورت راندوم برای شما انتخاب شود.
رمز را در یک جای مطمئن ذخیره داشته باشید. حالا روی “Create User” کلیک کنید تا یوزر دیتابیس با پسورد مورد نظرتان ایجاد شود.
پس از ایجاد دیتابیس و ایجاد یوزر، نوبت به دادن مجوز دسترسی به یوزر دیتابیس است. به صفحه بعدی که برای مجوز دسترسی به یوزر است منتقل میشوید. در این بخش گزینه All Privileges را تیک بزنید و روی “Next Step” کلیک کنید.
شروع نصب وردپرس روی هاست
شما اکنون میتوانید به راحتی با وارد کردن آدرس سایت خود، نصب کننده وردپرس را فعال کنید. با توجه به روند ساده و آسان نصب وردپرس، شاهد نصب آن بر روی سایت شما خواهید بود. برای شروع، کافیست به زبان فارسی تنظیم کنید.
روی دکمه “بزن بریم” کلیک میکنیم. در مرحله بعد اطلاعات دیتابیس را وارد میکنیم.
نام کاربری: یوزرنیم دیتابیس است که از سی پنل قسمت MySQL User ساختهاید.
رمز عبور: به گذرواژهای گفته میشود که از قسمت My Sql User ساختید.
میزبان پایگاه داده: همان Localhost است؛ و یا اگر این سرویس کار نکرد سرویس میزبانیهاست سایت شما است.
پیشنهاد میشود جهت امنیت بیشتر پیشوند را تغییر دهید. بهعنوانمثال: de_
در مرحله بعد اطلاعات دیتابیس را وارد کنید.
سپس، بر روی “راهاندازی نصب” کلیک کنید و سپس اطلاعات تکمیلی را وارد کنید. این اطلاعات شامل نام کاربری، رمز عبور، نام سایت و ایمیل مدیر سایت میباشند. با این کار، وردپرس به درستی در سایت شما نصب و قابل اجرا خواهد شد.
لطفا توجه داشته باشید که پس از اجرای نصب کننده، وردپرس به سادگی نصب و راهاندازی می شود. شما میتوانید از نسخه فارسی وردپرس لذت ببرید. پس از اتمام نصب وردپرس روی هاست، کافیست روی گزینه “ورود” کلیک کنید و با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبل وارد کردهاید، به پنل مدیریت وردپرس وارد شوید.
هاست وردپرس پارس وی دی اس:
با هاست اختصاصی وردپرس پارس وی دی اس، سایت خود را بر روی هاست بهینه شده و منابع سخت افزار اختصاصی میزبانی کنید. هاست اختصاصی وردپرس ترکیبی از هاست وردپرس و سرور مجازی میباشد که یک فضای ایده آل برای میزبانی سایت شما فراهم ساخته است.
ویژگیهای برتر هاست وردپرس پارس وی دی اس:
- آخرین فناوری هارد پرسرعت NVMe
- استفاده از پرسرعت ترین وب سرویس (لایت اسپید)
- میزبانی روی دیتاسنتر برج میلاد
- آخرین نسخه افزونه کشینگ wp rocked بصورت رایگان
- 7 روز گارانتی بازگشت وجه
- گواهینامه SSL رایگان
- فایروال و آنتی شلر
- ترافیک نامحدود
- 50% تخفیف تمدید سالیانه