وردپرس

10 نکته درباره تنظیمات مدیریتی در وردپرس

اگر برای مدیریت وب سایت خود به کمک نیاز دارید، وردپرس طیف گسترده ای از ابزارها را ارائه می‌دهد که ممکن است به راحتی قابل مشاهده نباشند. در این مطلب 10 نکته درباره تنظیمات مدیریتی در وردپرس را بیان خواهیم کرد. برای اطمینان از اینکه هیچ ویژگی مفیدی را نادیده نمی‌گیرید، این مقاله چندین نکته کمتر شناخته شده وردپرس را ارائه می‌کند که می‌تواند به شما در مدیریت مؤثر سایتتان کمک کند.

10 نکته مدیریتی در مورد پیشخوان وردپرس
10 نکته مدیریتی در مورد پیشخوان وردپرس

1. به سرعت از داشبورد خود کمک بگیرید

تب “راهنما” واقع در گوشه سمت راست (برای وردپرس فارسی سمت چپ) بالای صفحه داشبورد وردپرس، ابزاری مناسب برای دسترسی سریع به “راهنمای وردپرس” است. دسترسی مستقیم به اسناد رسمی وردپرس و انجمن‌های پشتیبانی مخصوص صفحه‌ای که در حال حاضر مشاهده می‌کنید را فراهم می‌کند. به عنوان مثال، در داشبورد، تب “راهنما” را می‌توان به این روش پیدا کرد.

توجه داشته باشید که برای ایرانیان و فارسی زبانان وردپرس کار، انجمن ها و گروههای تلگرامی مختلفی وجود دارد که می‌توانید از آنها کمک بگیرید.

تب help
تب help

2. پین کردن پست در وردپرس

وردپرس به طور خودکار پست های وبلاگ شما را به ترتیب زمانی در صفحه وبلاگ شما مرتب می‌کند. با این حال، در صورت تمایل، این امکان را دارید که با “پین کردن” یک پست به طور مداوم در بالای صفحه ظاهر شود.

این فرآیند به عنوان ایجاد یک پست پین شده (سنجاق شده) نامیده می‌شود. برای انجام این کار، کافی است کادری را که می‌گوید «سنجاق کردن این نوشته در برگه نخست» علامت بزنید.

پین کردن پست
پین کردن پست

کادر را می‌توان در پنل سمت راست ویرایشگر وردپرس (برای وردپرس فارسی، سمت چپ)،  در قسمت انتشار مشاهده کنید.

3. تنظیم دسته بندی پیشفرض در وردپرس

به‌طور پیش‌فرض، وردپرس به‌طور خودکار یک پست را در دسته«دسته‌بندی نشده» قرار می‌دهد، که ممکن است بهترین راه برای ارائه محتوا به خوانندگان نباشد.

با این حال، شما به راحتی می‌توانید با انجام یک تغییر ساده در تنظیمات وردپرس، این مشکل را اصلاح کنید. با رفتن به “نوشته ها »  دسته ها » افزودن دسته تازه” شروع کنید تا یک دسته بندی جدید ایجاد کنید.

دسته های وردپرس
دسته های وردپرس

سپس به تنظیمات (Settings ) > نوشتن (Writing) بروید.

انتخاب دسته پیش فرض در وردپرس
انتخاب دسته پیش فرض در وردپرس

برای تنظیم دسته‌بندی پیش فرض، دسته جدید ایجاد شده خود را از منوی کشویی زیر گزینه «دسته پیش فرض» را انتخاب کنید و تغییرات را ذخیره کنید. از این پس، هر پست جدید به طور خودکار به دسته انتخابی اختصاص داده می‌شود.

4. زمابندی انتشار پست ها در وردپرس

علاوه بر این، وردپرس ویژگی انتشار خودکار پست شما را در تاریخ و زمان مشخص ارائه می‌دهد. برای این کار به گزینه Publish (انتشار) در پنل سمت راست ویرایشگر پست بروید.

در مرحله بعد، روی تاریخ نمایش داده شده در کنار آن کلیک کنید، که به شما امکان می‌دهد تاریخ و زمان خاصی را برای انتشار پست خود انتخاب کنید. در آخر، به یاد داشته باشید که پس از انتخاب زمان مشخص شده برای انتشار، دکمه زمانبندی را فشار دهید.

زمانبندی ارسال پست
زمانبندی ارسال پست
اگر تاریخی را در آینده انتخاب کنید، وردپرس تا آن زمان برای انتشار پست صبر می‌کند.

5. تغییر ساختار URL وردپرس

تغییر عنوان در URL شانس ایندکس پست توسط موتورهای جستجو را افزایش می‌دهد. خوشبختانه، می‌توانید به راحتی این URL ها را با رفتن به Settings (تنظیمات) »  Permalinks (پیوند یکتا) تغییر دهید.

تغییر پیوند یکتا در وردپرس
تغییر پیوند یکتا در وردپرس

شما این اختیار را دارید که از بین گزینه های استاندارد مختلف انتخاب کنید یا یک URL سفارشی قرار دهید. با این حال، مهم است که پس از انتشار پست های خود، هنگام ویرایش پیوندهای یکتا احتیاط کنید زیرا می‌تواند تأثیر منفی بر سئوی سایت داشته باشد.

بنابراین، توصیه می‌شود قبل از ایجاد تغییرات در پیوندهای یکتا در یک سایت فعال، تحقیقات کاملی انجام دهید.

6. افزودن فاویکون به سایت وردپرسی

فاویکون ها به عنوان آیکون نشان دهنده وب سایت ها در مرورگرها و برنامه های تلفن همراه هستند. آنها نه تنها در شناخت برند موثر هستند، بلکه به کاربران در شناسایی سریع سایت مورد نظر از لیست برگه های مرورگر خود کمک می‌کنند.

در وردپرس، درج فاویکون یک کار ساده است که با رفتن به «Appearance → Customize → Site Identity» و انتخاب یک تصویر به عنوان فاویکون این کار انجام می‌شود.

Favicon
Favicon

برای سفارشی کردن وب سایت خود با استفاده از طرح بندی بلوک و ویرایشگر کامل سایت، به Appearance → Editor بروید. سپس روی طرح تمبندی مربوطه که در سمت راست قرار دارد کلیک کنید تا به ویرایشگر بلوک دسترسی پیدا کنید.

ful sit editor
ful sit editor

برای شروع، روی بلوک لوگوی سایت کلیک کنید، سپس به پنل سمت راست بروید تا تصویر خود را آپلود کنید.

تنظیم لوگوی سایت
تنظیم لوگوی سایت

پس از آپلود تصویر، برای سفارشی کردن آیکون، به برگه Styles بروید.

لوگوی سایت
لوگوی سایت

7. لاگ اوت کردن از همه جا

معمولاً می‌دانید که  می‌توانید از هر مکان و هر دستگاهی به سایت وردپرس خود دسترسی داشته باشید. با این حال، ممکن است مواردی وجود داشته باشد که در آن شما ناخواسته از دستگاهی که دیگران به آن دسترسی دارند خارج شوید و یک آسیب‌پذیری امنیتی بالقوه ایجاد کنید.

خروج از هر دستگاهی
خروج از هر دستگاهی

نگران نباشید، شما این امکان را دارید که به سایت خود دسترسی داشته باشید و از هر دستگاه دیگری خارج شوید. برای این کار باید با رفتن به قسمت Users → Your Profile → Account Management → Sessions این گزینه را فعال کنید.
این گزینه تنها یکی از گزینه های بی شمار وردپرس برای بهبود امنیت سایت و محافظت از آن در برابر هکرها است.

8- مدیریت بهتر نظرات سایت

دریافت نظرات در مورد یک پست قدیمی می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. با این حال، شما به راحتی می‌توانید با انجام چند تغییر در تنظیمات وردپرس خود از این امر جلوگیری کنید.

به “Settings → Discussion” بروید و گزینه ها را برای غیرفعال کردن خودکار نظرات سفارشی کنید. با فعال کردن این ویژگی، نظرات پس از گذشت چند روز از انتشار پست به طور خودکار بسته می‌شوند.

تنظیمات نظرات سایت
تنظیمات نظرات سایت

9. افزودن تیم به وردپرس

زمانی که صاحب یک وبلاگ هستید و آن را اداره می‌کنید، لازم نیست به تنهایی از عهده همه وظایف برآیید. با افزودن کاربران به سایت وردپرس خود و اختصاص دادن نقش های خاص به آنها، کار خود را آسان کنید.

این کار نه تنها بار کاری شما را کاهش می‌دهد، بلکه با محدود کردن توانایی های وب سایت به حفظ امنیت وب سایت کمک می‌کند.

نقش کاربری
نقش کاربری

برای شروع، به بخش «Users» در وردپرس بروید و «Add New» را انتخاب کنید. به طور پیش‌فرض، وردپرس شما را قادر می‌سازد تا پنج نقش کاربری مجزا را اختصاص دهید که هر کدام مجموعه‌ای از توانایی‌های خاص خود را دارند.

10. ایمپورت کردن محتوا از پلتفرم های دیگر به وردپرس

اگر روی پلتفرمی غیر از وردپرس، مانند بلاگر، مطلب می‌نویسید و می‌خواهید آن‌ها را به یک وب‌سایت وردپرس منتقل کنید، گزینه Import این فرآیند را ساده‌تر می‌کند. با ویژگی‌های import/export، می‌توانید نظرات، پست‌ها، صفحات و سایر محتواها را بدون زحمت از یک پلتفرم به پلتفرم دیگر منتقل کنید.

درون ریزی در وردپرس
درون ریزی در وردپرس

علاوه بر این، گزینه ای برای انتقال محتوا به وب سایت وردپرس وجود دارد. محتوای مورد نظر را برای اکسپرت انتخاب کنید، سپس بر روی دکمه “Download Export File” کلیک کنید. پس از آن، می‌توانید فایل XML را به وب سایت دوم وردپرس ایمپورت کنید.

برون ریزی
برون ریزی

جمع بندی:

گزینه های متعددی برای وردپرس موجود است که فراتر از آنچه در اینجا ذکر شده است. با وردپرس، می‌توانید قابلیت‌های مختلفی مانند پیش‌نمایش تم، تبدیل دسته به برچسب و سفارشی‌سازی منو با CSS سفارشی را بررسی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا