دامنه

8 نکته برای انتخاب نام دامنه مناسب سئو

در این مطلب از سری مقالات آموزشی پارس وی دی اس اهمیت انتخاب نام دامنه مناسب سئو را مورد بحث قرار می‌دهیم. این اهمیت انتخاب نام دامنه مناسب برای اهداف بهینه سازی موتورهای جستجو را برجسته می‌کند.

8 نکته برای انتخاب نام دامنه مناسب سئو
8 نکته برای انتخاب نام دامنه مناسب سئو

با ترکیب کلمات کلیدی مرتبط و کاربرپسند کردن آن، یک نام دامنه بهینه شده می‌تواند دیدن سایت و رتبه بندی جستجوی ارگانیک را بهبود بخشد. همچنین در مورد عوامل مختلفی که نام دامنه را سئوفرندلی می‌کند اشاره می‌کند.

چرا دامنه برای سئوی سایت شما حیاتی است؟

برند شما را تثبیت می‌کند: داشتن یک نام دامنه قوی، شناخت برند را افزایش می‌دهد و وفاداری مشتری را تقویت می‌کند.

اعتبار وب‌سایت شما را افزایش می‌دهد: دامنه شما برداشت اولیه‌ای است که بازدیدکنندگان از آن دریافت می‌کنند، و یک نام دامنه خوب انتخاب شده، حس حرفه‌ای به شما می‌دهد.

نرخ کلیک را بهبود می‌بخشد: یک نام دامنه عالی می‌تواند نرخ کلیک (CTR) را افزایش دهد و ترافیک جستجو را افزایش دهد. اکنون، بیایید انتخاب یک نام دامنه مناسب سئو برای وب سایت جدید خود را بررسی کنیم.

1. از پسوندهای سطح بالای دامنه استفاده کنید

برای خرید دامنه ، تعیین مناسبترین پسوند دامنه برای کسب و کار شما بسیار مهم است. با بیش از 1000 پسوند دامنه موجود در سیستم نام دامنه، باعث می‌شود که فرآیند انتخاب گیج کننده باشد.

با توجه به آمار  W3Techs،  حدوداً 49٪ از همه نام‌های دامنه از پسوند “.com” استفاده می‌کنند. با این حال، چندین پسوند دامنه محبوب دیگر مانند “.net”، “.org”، “.edu”، “.info” و غیره وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

برای نمایش بصری این دامنه های سطح بالا (TLD) به تصویر زیر مراجعه کنید.

نام دامین ها
نام دامین ها

متداول ترین پسوندهای استفاده شده عبارتند از “.com”، “.net”، “.org” و “.edu”. با این حال، اگر یک وبلاگ، تجارت یا هر وب سایتی را که راه اندازی می‌کنید،پیشنهاد ما این است که پسوند .com را انتخاب کنید.

هنگامی که شخصی نام یک وب سایت را به اشتراک می‌گذارد، ما معمولاً با پسوند com به آن دسترسی داریم زیرا بسیار محبوب است.

ممکن است تعجب کنید که آیا انتخاب دامنه .com دارای امتیازات سئو است یا خیر. حقیقت این است که در یک نام دامنه، پسوند به اندازه خود دامنه مهم نیست. این افزونه ها برای متمایز ساختن انواع مختلف وب سایت ها ایجاد شده اند. برای مثال:

.com

.com برای مشاغل تجاری یا هر وب سایتی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، parsvds.com.

.net

.net مخفف “networking” است که برای سایت‌های مرتبط با شبکه مانند slideshare.net ایجاد شده است.

.edu

این پسوند بیشتر توسط  سایت‌های آموزشی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، harvard.edu.

.org

سازمان‌های غیر انتفاعی بیشتر از پسوند .org مانند Wikipedia.org استفاده می‌کنند.

اکنون این توانایی را دارید که مناسب‌ترین پسوند دامنه را برای سایت خود انتخاب  کنید. اگر هدف شما کسب سود است، بهتر است دامنه .com را انتخاب کنید.

با این حال، از آنجایی که پسوند .com بسیار مورد توجه است، مشکلی پیش می‌آید که منجر به در دسترس نبودن نام های دامنه مطلوب .com می‌شود. در چنین مواردی، شما باید نام های دامنه جایگزین را طراحی کنید یا از پسوندهای .net یا .org استفاده کنید.

2. سراغ نام های دامنه قابل برند بروید

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا سایت‌های معتبر همیشه بالاتر از وب سایت های تازه راه اندازی شده هستند؟

دلیل این امر در جایگاه آنها به عنوان یک برند و نه سایت صرف است. موتورهای جستجو، مانند گوگل، از “سیگنال های برند” برای افزایش رتبه محتوای سایت‌های معتبر و با کیفیت استفاده می‌کنند. چه چیزی باعث می‌شود نام دامنه قابل برند باشد؟

عوامل مختلفی وجود دارد. اولاً، یک نام تجاری باید منحصر به فرد و فاقد هرگونه معنای خاصی باشد، دقیقاً مانند “Google.com”. علاوه بر این، باید ساده و به یاد ماندنی، تلفظ آسان و قابل تشخیص از رقبا باشد.

به عنوان مثال، “Apple.com” قابل برندتر از “TheNewBrandApple.com” به نظر می‌رسد. هنگام طوفان فکری نام‌های دامنه جدید، می‌توان به ترکیب کلمات کلیدی مرتبط یا پسوندهای مختلف فکر کرد، تا زمانی که دامنه حاصل کیفیتی مشابه برند را حفظ کند.

3. نام دامنه خود را کوتاه نگه دارید

سعی کنید نام دامنه خود را تا حد امکان کوتاه نگه دارید. نام های دامنه کوتاه بسیار آسان برای تلفظ و همچنین به خاطر سپردن هستند.

می‌بینید که اکثر شرکت های موفق نام کوتاهی مانند گوگل، آمازون، توییتر، فیس بوک و … دارند.

طبق یک مطالعه، معمول ترین طول نام دامنه تقریباً 12 کاراکتر است. توصیه می‌کنیم طول دامنه خود را بین 6 تا 14 کاراکتر نگه دارید.

این سایت – “Parsvds.com” دقیقاً 7 نویسه دارد.

4. از خط تیره و اعداد در نام دامنه خود استفاده نکنید

هنگام انتخاب نام دامنه برای سئو، بهتر است از خط فاصله و اعداد دوری کنید. گنجاندن خط فاصله و اعداد می‌تواند تلفظ نام دامنه را دشوارتر کند. Apple.com را به عنوان مثال در نظر بگیرید. این یک نام دامنه مختصر و به راحتی قابل تلفظ است که کیفیتی مشابه برند دارد.

اگر خط فاصله یا اعدادی در نام وجود داشت، مانند “App-le.com” یا “Number1Apple.com”، بسیار بعید است که شرکت به چنین موفقیت سریعی دست یابد. بنابراین، اگر به دنبال نام دامنه برای وب سایت جدید خود هستید، همیشه بهتر است آن را ساده نگه دارید و از خط تیره و اعداد خودداری کنید.

5. تایپ دامنه آسان و به یاد ماندنی باشد

داشتن یک نام دامنه به یاد ماندنی برای موفقیت کسب و کار آنلاین بسیار مهم است. اگر نام دامنه شما پیچیده باشد، مانند jjkmysitee.com، تایپ و به خاطر سپردن آن برای کاربران دشوار می‌شود. سناریویی را در نظر بگیرید که در آن کاربران می‌خواهند دوباره از وب سایت شما بازدید کنند – اگر نام دامنه شما آنها را گیج می‌کند یا اشتباه تایپی می‌کنند، ممکن است در سایت دیگری قرار بگیرند.

این نه تنها باعث از دست دادن بازدیدکنندگان سایت می‌شود، بلکه باعث از دست دادن درآمد سایت نیز می‌شود. سایت‌ها و شرکت‌های موفقی مانند گوگل، فیس‌بوک، بی‌بی‌سی، توییتر، یاهو و غیره در یک چیز مشترک هستند و آن اینکه نام دامنه آن‌ها ساده است.

6. از حروف تکراری استفاده نکنید

هنگام خرید دامنه، مهم است که از استفاده از حروف تکراری خودداری کنید و در عوض سادگی را لحاظ کنید. بیایید دو مثال را در نظر بگیریم: “flowershop.com” و “flowershoop.com”. نام دامنه اول به دلیل ساده بودن ترجیح داده می‌شود، در حالی که نام دامنه دوم حاوی حروف تکراری است.

اگرچه ممکن است هر دو دامنه مشابه به نظر برسند، اما ظاهر آنها متفاوت است. اگر دامنه شما دارای حروف مکرر باشد، بازدیدکنندگان به احتمال زیاد آن را اشتباه تایپ کرده و در سایت دیگری وارد می‌شوند. در حالی که درست است که بسیاری از نام‌های دامنه خوب قبلاً گرفته شده‌اند، استفاده از نام تجاری مشابه با حروف مکرر توصیه نمی‌شود، صرفاً به این دلیل که حوزه فعالیت شما در همان دسته قرار می‌گیرد.

7. از name generator ها برای ایده های دامنه استفاده کنید

جای تعجب نیست که اکثر نام های دامنه مطلوب قبلاً ثبت شده اند. با این حال، یک راه حل برای این مشکل وجود دارد: استفاده از یک تولید کننده نام دامنه. این ابزار به طور خودکار پسوندهای محبوب و مرتبط را برای تولید تعداد زیادی نام دامنه بالقوه اضافه می‌کند.

NameCheap یک ابزار عالی برای تولید نام دامنه است که می‌تواند در این زمینه کمک کند. در اینجا راهنمای نحوه استفاده از این ابزار و ایجاد آرایه نامحدود از ایده های خلاقانه نام دامنه ذکر شده است.

تولید کننده نام دامین
تولید کننده نام دامین

8. یک کلمه کلیدی به نام دامنه خود اضافه کنید

اگر در مورد بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو (SEO) اطلاعاتی دارید، اهمیت کلمات کلیدی را درک می‌کنید. به طور معمول، هنگام ایجاد یک صفحه در سایت خود، کلمات کلیدی را در عنوان، توضیحات متا، URL و در خود مقاله قرار می‌دهید.

بنابراین، چرا یک کلمه کلیدی در نام دامنه خود وارد نمی‌کنید؟ در حالی که مستقیماً به نفع سئو نیست، به طور بالقوه می‌تواند با جذب کلیک های بیشتر در لیست شما، ترافیک جستجو را افزایش دهد. به عنوان مثال، اگر شما یک توسعه دهنده وب هستید، یک نام دامنه مناسب می‌تواند “parsvds.com” باشد.

برای ثبت نام دامنه، فهرستی از گزینه هایی که با کسب و کار شما همسو هستند را تهیه کنید. در صورت لزوم، می‌توانید از ابزار تولید نام دامنه نیز استفاده کنید. علاوه بر این، در صورت امکان، دامنه خود را با پسوندهای محبوبی که قبلا ذکر شد ثبت کنید. به یاد داشته باشید، اگر تاخیر داشته باشید، شخص دیگری ممکن است آن دامنه را ثبت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا