وردپرس

?️ رفع ارور upload_max_filesize در وردپرس

رفع خطای پرونده بارگذاری شده بزرگتر از upload_max_filesize در php.ini است.

اگر سعی می‌کنید که فایلی را در وردپرس آپلود کنید و با پیام ” پرونده بارگذاری شده بزرگتر از upload_max_filesize در php.ini است. ” مواجه می شوید، در این مطلب به بررسی ارور upload_max_filesize در وردپرس و افزایش حجم بارگذاری فایل در وردپرس می‌پردازیم.

این پیغام خطا زمانی ظاهر می‌شود که در حال آپلود تصاویر بزرگ، ویدئوها، پلاگین‌ها، قالبها، یا هر گونه فایلی که در سایت وردپرس آپلود می‌کنید، نمایان می‌شود.

رفع ارور upload_max_filesize در وردپرس
رفع ارور upload_max_filesize در وردپرس

ارور پرونده بارگذاری شده بزرگتر از upload_max_filesize در php.ini است.

نمونه ای از فایل آپلود شده از دستور upload_max_filesize در php.ini فراتر رفته است.
نمونه ای از فایل آپلود شده از دستور upload_max_filesize در php.ini فراتر رفته است.

برای حفظ منابع سرور شما، معمولاً هاستینگها محدودیتی برای حداکثر اندازه فایلی که می‌تواند آپلود شود تعیین می‌کنند.

حداکثر اندازه فایلی برای آپلود، بر حسب مگابایت، در دستورالعمل upload_max_filesize تعریف شده است.

خود دستور upload_max_filesize در فایل php.ini قرار دارد، که فایل پیکربندی سرور پیش‌فرض برای برنامه‌هایی است که به PHP نیاز دارند. این دو مورد upload_max_filesize و php.ini  همان چیزی است که پیام خطایی که مشاهده می‌کنید به آن اشاره می‌کند.

به خاطر داشته باشید که این مورد مربوط به محدودیت آپلود در تنظیمات وردپرس نیست. با این حال، اگر به بخش Media → Add New بروید، می‌توانید این محدودیت را در وردپرس خود مشاهده کنید:

نحوه بررسی محدودیت آپلود در وردپرس
نحوه بررسی محدودیت آپلود در وردپرس

همانطور که در تصویر فوق مشاهده می‌کنید، ما مقدار پیش فرض را روی 128مگابایت تنظیم می‌کنیم که عدد بسیار بزرگی است و بعید است که بیش از این حجم مورد نیازمان باشد. با این حال، بسیاری از هاستینگ‌ها، مقدار پیش فرض را روی 2 مگابایت یا 4 مگابایت تنظیم می‌کنند.

این بدان معناست که اگر بخواهید فایلی بزرگتر از این مقدار آپلود کنید، با پیغام ” پرونده بارگذاری شده بزرگتر از upload_max_filesize در php.ini است. ” یا پیام  “file_name exceeds the maximum upload size for this site.” مواجه می‌شوید.

رفع ارور upload_max_filesize در وردپرس با php.ini

برای رفع این خطا، باید محدودیت حجم آپلود فایل را افزایش دهید. یعنی باید مقدار دستور upload_max_filesize را در فایل php.ini افزایش دهید.

برای انجام این کار، چندین روش وجود دارد. روش انتخابی شما به ترجیح شما و کانفیگ هاستینگ شما بستگی دارد.

1. به پشتیبانی هاستینگ تیکت دهید.

درا ین مطلب روشهایی که می‌توانید خودتان مشکل را حل کنید را بیان کرده‌ایم، ولی معمولاً ساده‌ترین راه‌حل این است که فقط با پشتیبانی میزبان خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید که محدودیت حجم فایل را برای شما افزایش دهند.

اگر از سرویس های هاستینگ پارس وی دی اس استفاده می‌کنید و نیاز دارید که محدودیت آپلود فایل را فراتر از 128 مگابایت افزایش دهید، می‌توانید از طریق ارسال تیکت به بخش پشتیبانی پارس وی دی اس اقدام نمایید.

ارسال تیکت به هاستینگ پارس وی دی اس
ارسال تیکت به هاستینگ پارس وی دی اس

2- ویرایش فایل php.ini از طریق سی پنل

اگر از هاست سی پنل استفاده می‌کنید، باید بتوانید فایل php.ini و دستورالعمل upload_max_filesize را از طریق داشبورد سی پنل ویرایش کنید.

ابتدا MultiPHP INI Editor را در سی پنل پیدا کنید.

ویرایشگر MultiPHP INI در سی پنل
ویرایشگر MultiPHP INI در سی پنل

سایت وردپرسی خود را را از منوی کشویی انتخاب کنید. سپس می‌توانید دستورالعمل upload_max_filesize را برای آن سایت ویرایش کنید:

تغییر دستورات upload_max_filesize در سی پنل
تغییر دستورات upload_max_filesize در سی پنل

می‌توانید مقدار آن را بر اساس نیاز خود افزایش دهید.

3- ویرایش php.ini از طریق FTP

همانطور که در بالا مشاهده کردید، فایل php.ini نحوه عملکرد سرور را برای نرم‌افزارهای تحت PHP کنترل می‌کند.

متأسفانه، بر اساس محدودیت‌های هاستینگ، ممکن است نتوانید از فایل‌ php.ini استفاده کنید. به همین دلیل، گاهی اوقات می‌توانید از htaccess استفاده کنید (که در بخش بعدی به آن خواهیم پرداخت).

با این حال، می‌توانید اول روش php.ini  را امتحان کنید تا ببینید آیا مجاز به استفاده از php.ini در هاست خود هستید یا خیر؟

برای شروع، از طریق FTP به سرور متصل شوید و به پوشه Root سایت بروید.

اگر فایل php.ini را در پوشه روت می‌بینید، می‌توانید آن فایل را ویرایش کنید. در غیر این صورت، یک فایل جدید ایجاد کنید و نام آن را php.ini بگذارید:

چگونه یک فایل php.ini جدید بسازیم
چگونه یک فایل php.ini جدید بسازیم

سپس کد زیر را اضافه کنید یا اگر وجود دارد آن را ویرایش کنید:

  1. اگر فایل جدیدی ایجاد کردید، کد زیر را در آن قرار دهید و مقدار حجم فایل مورد نیاز برای آپلود را مطابق با نیاز خود قرار دهید.
  2. اگر در حال ویرایش یک فایل موجود هستید، همان دستورالعمل ها را در فایل موجود پیدا کنید و مقدار حجم فایل مورد نیاز برای آپلود تغییر دهید.

upload_max_filesize = 12M

post_max_size = 13M

memory_limit = 15M

افزودن کد به فایل php در ویرایشگر
افزودن کد به فایل php در ویرایشگر

برخی از هاستینگ ها ممکن است از شما بخواهند دستورات suPHP را در فایل htaccess. سایت خود اضافه کنید تا تغییرات بالا به درستی اعمال شوند.

برای انجام این کار، می‌توانید فایل .htaccess را با PHP ویرایش کنید و کد زیر را در بالای فایل اضافه کنید:

<IfModule mod_suphp.c>

suPHP_ConfigPath /home/yourusername/public_html

</IfModule>

مطمئن شوید که نام کاربری خود را با مسیر فایل واقعی سایت خود جایگزین کنید.

4. افزایش مقدار upload_max_filesize با ویرایش فایل htaccess.

اگر ایجاد فایل یا ویرایش مستقیم فایل php.ini از طریق روش‌های بالا جواب نداد، می‌توانید با ویرایش فایل htaccess. سایت خود دستورات آپلود_max_filesize را تغییر دهید.

برای شروع، از طریق FTP به سایت خود متصل شوید و فایل htaccess. را که در پوشه روت سایت قرار دارد ویرایش کنید.

سپس، کد زیر را به آن اضافه کنید و مطمئن شوید که مقادیر را بر اساس نیاز خود تنظیم می کنید:

php_value upload_max_filesize 12M

php_value post_max_size 13M

php_value memory_limit 15M

اگر پس از اضافه کردن این کد، پیام خطای internal server error دریافت کردید، سرور شما احتمالاً PHP را در حالت CGI اجرا می‌کند، به این معنی که نمی‌توانید از این دستورات در فایل htaccess. استفاده کنید.

کدهایی را که به تازگی اضافه کرده‌اید حذف کنید و سایت دوباره بدون مشکل لود می‌شود.

نتیجه گیری

برای بررسی اینکه ببینید آیا تغییرات شما جواب می‌دهد یا خیر، می‌توانید در داشبورد وردپرس به  Media → Add New بروید تا ببینید آیا حداکثر محدودیت آپلود جدید با مقدار تنظیم‌شده در فایل php.ini مطابقت دارد یا خیر؟

اگر همه چیز خوب پیش برود، باید مقدار جدید را ببینید و می‌توانید فایلهایی را که قبلاً نمی‌توانستید آپلود کنید را هم اکنون آپلود نمایید.

در انتها، اگر هیچ کدامیک ار راه‌حل هایی که بیان کردیم، جواب نداد و پشتیبانی هاست به هر دلیلی نتوانست کمک کند، همیشه می‌توانید فایل را از طریق FTP به عنوان یک راه حل آپلود کنید.

FTP هیچ محدودیتی ندارد و امکان می‌دهد انواع فایلها را از تصاویر گرفته تا افزونه‌ها و قالبها را آپلود کنید. در صورت نیاز، حتی می‌توانید فایل‌ها را به صورت انبوه آپلود کنید.

منبع: kinsta.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا